Γενική Κατάσταση Λειτουργίας: Κλειστό | Ωράριο: | Chalet: Κλειστό | Chalet 2075: Κλειστό

Για την αναλυτική κατάσταση λειτουργίας, αγγίξτε το κυλιόμενο μήνυμα.
Logo

Eνημέρωση

10 Ιανουαρίου 2020

Φίλες και φίλοι, εκπρόσωποι ομίλων, ακαδημιών και αθλητικών σωματείων.
Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση στο κέντρο μας.

Δεδομένου όμως της πολύ μεγάλης προσέλευσης σας, στο ΣΑΒ-ΚΥΡ που έρχεται, παρακαλούμε πολύ για την συνεργασία σας, προκειμένου να μην χάσετε πολύτιμο χρόνο στα εκδοτήρια, να κάνετε την δουλειά μας πιο εύκολη και να απολαύσουν την προπόνησή τους οι αθλητές και οι ακαδημίες σας.

Ελέγξτε εάν έχετε προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά (καταστατικό, προπονητές με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, σύμβαση τους με τον όμιλο και λίστα μελών) για να λάβετε τις εκπτωτικές τιμές που προβλέπει η ΕΤΑΔ ΑΕ στο ΧΚΒ.
Επικοινωνήστε μαζί μας νωρίς το πρωί, για τον ακριβή αριθμό χιονοδρόμων όλων των κατηγοριών, που έχουν επιβιβαστεί στα λεωφορεία.

Συνεργαστείτε μεταξύ σας, στις πίστες που θα σας διατεθούν από το κέντρο, δεδομένου και του επιπλέον μεγάλου αριθμού χιονοδρόμων που θα μας επισκεφθούν, μιας και το ΧΚΒ είναι το μοναδικό κέντρο σε πλήρη σχεδόν λειτουργία!!!

Γνωρίζοντας την προσφορά σας στην ανάπτυξη του αθλήματος, της αναψυχής που προσφέρει η χιονοδρομία σαν χόμπι, αλλά και την εκκόλαψη μελλοντικών πελατών για το κέντρο μας, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.
Ευχόμαστε ένα υπέροχο ΣΑΒ-ΚΥΡ, καλή χρονιά και επιτυχίες στους αθλητές σας.

- Δείτε όλες τις ανακοινώσεις -