Γενική Κατάσταση Λειτουργίας: Ανοικτό | Ωράριο: 9:00-15:00 | Chalet: Ανοικτό | Chalet 2075: Κλειστό

Για την αναλυτική κατάσταση λειτουργίας, αγγίξτε το κυλιόμενο μήνυμα.
Logo

Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω ΣΗ!

12 Δεκεμβρίου 2020

Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η!!!
Καλησπέρα φίλες & φίλοι!!!
Καταρχάς, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την τεράστια ανταπόκρισή σας στις ανακοινώσεις μας.
Ευχαριστούμε και όλους εσάς που μας τηλεφωνήσατε για να μάθετε επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις, που οφείλουμε να τις διατυπώσουμε εγγράφως και δημοσίως, προκειμένου για την ασφάλεια σας και την αποφυγή ταλαιπωρίας σας.

Πρώτον και κυριότερο, το κέντρο μας όπως όλα τα ΧΚ της Ελλάδας, όχι μόνο είναι είναι κλειστό, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και η μετάβαση προς αυτό, λόγω περιορισμών στην κυκλοφορία πολιτών, ως μέσο προφύλαξης από τον κορωναϊό.

Δεύτερον, οι διαδρομές και στα δύο οδικά δίκτυα είναι επικίνδυνες, αφού προβαίνουμε σε έναν στοιχειώδη εκχιονισμό, για την κυκλοφορία των οχημάτων προσωπικού και εργολάβων, που γίνεται με οχήματα ειδικών προδιαγραφών και με ελαστικά χιονιού.

Τρίτον και κυριότερο, όσοι εκφράσατε την επιθυμία να μεταβείτε (ρισκάροντας και το πρόστιμο μετακίνησης) για ορειβατικό ski, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε θερμά να ΜΗΝ το πραγματοποιήσετε.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας πραγματοποιεί συγκεκριμένες εργασίες καθημερινά, κυρίως αποπαγοποίησης αναβατήρων και συρματόσχοινων και αποχωρεί, με αποτέλεσμα σε
πιθανό ατύχημα στο δρόμο ή στο βουνό, να παραμείνετε για πολλές ώρες αβοήθητοι, να κινδυνεύσετε και να διακινδυνεύσουν και αρκετοί συνάνθρωποι μας.

Παρακαλούμε πολύ, οπλιστείτε με λίγη υπομονή ακόμα και με θετική σκέψη και είναι πολύ πιθανό μετά τις γιορτές να είναι όλα πολύ καλύτερα και να έρθει η πολυπόθητη ημέρα λειτουργίας.

Να περνάτε όμορφα και να προσέχετε!!!
Εμείς από την μεριά μας, θα προσπαθούμε όσο πιο συχνά μπορούμε, να σας κρατάμε συντροφιά με ανταποκρίσεις, φωτογραφίες και μουσικές!!!
Καλή μας αντάμωση!!!
Φιλικά
Η Διεύθυνση

- Δείτε όλες τις ανακοινώσεις -