Γενική Κατάσταση Λειτουργίας: Κλειστό | Ωράριο: | Chalet: Κλειστό | Chalet 2075: Κλειστό

Για την αναλυτική κατάσταση λειτουργίας, αγγίξτε το κυλιόμενο μήνυμα.
Logo

Διαφήμιση στις Εγκαταστάσεις

Στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας – Καϊμάκτσαλαν:

Κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας για την ποιότητα του χιονιού και τη διάρκειά του. Είναι το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα και βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά του όρους Βόρας.

Οι εγκαταστάσεις του κτιριακές (σαλέ) και χιονοδρομικές στην βάση του βουνού,   προσφέρουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα πρόσβασης έναντι άλλων χιονοδρομικών κέντρων, για ημερήσια απόδραση επισκεπτών, μη εξοικειωμένων με την χιονοδρομία. Ιδιαίτερα στην είσοδο του κέντρου και στους αναβατήρες προσφέρονται χώροι για διαφημιστική προβολή με μοναδικά πλεονεκτήματα:

  • Αξιόλογο τουριστικό προϊόν. Υψηλή μέση ημερήσια κίνηση σε χιονοδρόμους και επισκέπτες (οικογένειες και ομάδες) κατά την διάρκεια εορτών και αργιών της χειμερινής περιόδου.
  • Σταθερή Ποιότητα. Διαθέτει 6 αναβατήρες και πίστες για όλα τα επίπεδα ικανότητας. Θεωρείται ως το ιδανικό κέντρο για βελτίωση τεχνικής και διαδρομές σε απάτητο χιόνι. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Εθνική Ομάδα και πολλές σχολές σκι το επιλέγουν για να ξεκινήσουν εκεί την προετοιμασία τους.
  • Άψογη Εξυπηρέτηση. Οι χώροι μαζικής εστίασης και αναψυχής, όπως κεντρικό Σαλέ και Καφέ – Μπαρ “Σαραντόβρυση”  (στην μέση της πλαγιάς) συνολικού εμβαδού 1116 τ.μ. , ο νέος παιδότοπος (playland) και άλλες δραστηριότητες αναψυχής, πλέον της χιονοδρομίας αποτελούν ελκυστικό παράγοντα συνάθροισης κοινού με όλες τις απαραίτητες παροχές για την άνετη ημερήσια διαμονή επισκεπτών–χιονοδρόμων και οργάνωση εκδηλώσεων, με ικανοποιητική ημερήσια κίνηση για οικογένειες και ομάδες, ιδιαιτέρως κατά την διάρκεια εορτών και αργιών της χειμερινής περιόδου.
  • Εγγύτητα σε περιοχές τουριστικών και εμπορικών δραστηριοτήτων, όπως Αγ. Αθανάσιος.

Για τον Χάρτη αναβατήρων-πιστών ΧΚΒ πατήστε εδώ

 

Ενδεικτικοί Χώροι Διαφημιστικής Προβολής Χ.Κ. Βόρα-Καϊμακτσαλάν

Διαφημιστική προβολή στις εξωτερικές όψεις των κτηρίων και των σταθμών επιβίβασης αναβατήρων, μετά από έγκριση της ΕΤΑΔ ΑΕ του προτεινόμενου τρόπου ανάρτησης του διαφημιστικού υλικού. Διακρίνονται σε επιφάνειες εμφανούς σκυροδέματος, μεταλλικές επενδύσεις και υαλοστάσια.


Κεντρικό Σαλέ  (είσοδος)

 

Διαφημιστική προβολή στις εσωτερικές όψεις των κτηρίων και των σταθμών επιβίβασης, όπως χώροι αναμονής / ανάπαυσης και διάδρομοι / κλιμακοστάσια κίνησης, μετά από έγκριση της ΕΤΑΔ ΑΕ του προτεινόμενου τρόπου ανάρτησης του διαφημιστικού υλικού. Διακρίνονται σε λείες επιφάνειες εμφανούς σκυροδέματος, μεταλλικές επενδύσεις, γυψοσανίδα και σοβά.

Εσωτερικό τμήμα κεντρικού Σαλέ

 

Διαφημιστική προβολή στους αναβατήρες, επί των κινούμενων μέσων,  όπως καρέκλες  και των σταθερών στοιχείων, όπως πυλώνες, οικίσκους ελέγχου κίνησης και ακυρωτικά μηχανήματα.
Διακρίνονται σε επιφάνειες μεταλλικές και πλαστικές, μετά από έγκριση της ΕΤΑΔ ΑΕ της προτεινόμενης θέσης επικόλλησης του διαφημιστικού υλικού με γνώμονα την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του αναβατήρα.


2-θεσια καρέκλα εναέριου αναβατήρα


Σταθμός βάσης εναέριου αναβατήρα «Σαραντόβρυση 1»

 

Γενικοί όροι και προϋποθέσεις ανάρτησης

Επιτρέπονται ενδεδειγμένα μέσα προβολής σε ψηφιακές εκτυπώσεις, όπως: α) σε μουσαμά PVC (αδιαφανή ή διάτρητο) μονής ή διπλής όψης με ανάρτηση σε μεταλλικό ή ξύλινο σκελετό, εγκεκριμένης κατά τα παραπάνω κατασκευαστικής λεπτομέρειας που θα υλοποιηθεί υπό την επίβλεψη της ΕΤΑΔ ΑΕ και θα παραμείνει στην εγκαταστάσεις, εφόσον κριθεί ότι η αποξήλωση του θα επιφέρει ανεπανόρθωτη βλάβη στην εγκατάσταση, β) αυτοκόλλητα όψεων  (αδιαφανή ή διάτρητα) γυαλιστερά ή ματ (removables),  γ) αυτοκόλλητα δαπέδων και κλιμακοστασίων αντιολισθηρά (removables) και  δ) baners ή σημαίες σε ελεύθερο πεδίο (free standing) ασφαλώς τοποθετημένες και εκτός χιονοδρομικών διαδρομών, πορείας επισκεπτών και εξόδων διαφυγής.

Video προβολές (εναλλασσόμενα θέματα)

Στους στεγασμένους χώρους των σταθμών και σαλέ μπορούν να εγκατασταθούν οθόνες ή συστοιχίες οθονών ή άλλη τεχνολογία εναλλασσόμενου διαφημιστικού υλικού, με τη υποχρέωση  15-λέπτου ανά ώρα  προβολής αποκλειστικά, κοινωνικού περιεχομένου,  τουριστικών μονάδων της ΕΤΑΔ σε άλλα σημεία της επικράτειας και τουριστικών προορισμών στην γύρω περιοχή.

Εποχικές Εκθέσεις

Εποχικές εκθέσεις μηχανημάτων και εξοπλισμού που σχετίζονται με την αναψυχή βουνού και τις μετακινήσεις, όπως ενδεικτικά οχήματα 4Χ4, χιονολάστιχα, αλυσίδες, snowmobiles, mountain bikes κ.ο.κ. που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε υπαίθριο χώρο υπό της προστασία στεγάστρου ή άλλης αιρετής μη-μόνιμης κατασκευής.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος – Επικοινωνία

Για τη διαφήμιση των προϊόντων σας ή των υπηρεσιών σας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας – Καίμάκτσαλαν παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Επισημαίνουμε ότι, με γνώμονα την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία των Χιονοδρομικών Κέντρων, η κατασκευή των διαφημιστικών πλαισίων και μη-μόνιμων υπαίθριων κατασκευών εποχικών εκθέσεων θα τυγχάνει πρώτα της έγκρισης και επίβλεψης της ΕΤΑΔ ΑΕ.

 (Επωνυμία εταιρείας ή διακριτικός τίτλος εφόσον υπάρχει ή ονοματεπώνυμο φυσικού προσώπου)
(Προϊόν ή υπηρεσία που παρέχει ο διαφημιζόμενος)
(Ατομική, ΑΕ, ΕΠΕ κλπ)
(Στοιχεία Διεύθυνσης όπου δραστηριοποιείται η επιχείρηση)

Αποστολή