Γενική Κατάσταση Λειτουργίας: Κλειστό | Ωράριο: | Chalet: Κλειστό | Chalet 2075: Κλειστό

Για την αναλυτική κατάσταση λειτουργίας, αγγίξτε το κυλιόμενο μήνυμα.
Logo

Playland

Η διασκέδαση περιμένει όλα τα παιδιά στην παιδική χαρά χιονιού (playland)! Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας – Καϊμάκτσαλαν αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους επισκέπτες με τη διαμόρφωση χιονοσκεπούς χώρου ως χώρο ενασχόλησης των παιδιών με διάφορα παιχνίδια χιονιού, από «φιλικά» υλικά. Το playland είναι ένας πολύ καλός τρόπος να γνωρίσουν τα παιδιά το χιόνι και να εξοικειωθούν με το άθλημα της χιονοδρομίας. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, περιφραγμένο και ασφαλή ώστε να αποτρέπονται κίνδυνοι και τραυματισμοί, έχουν τοποθετηθεί παιχνίδια χιονιού για τους μικρούς μας φίλους, τα οποία σε συνδυασμό με τη δημιουργία λοφίσκων χιονιού για παιχνίδι με έλκηθρα, δημιουργούν μία μοναδική ευκαιρία για διασκέδαση στο χιόνι.

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι στο χιόνι και παράλληλα να ασχοληθούν με συναρπαστικές αθλητικές δραστηριότητες και να ευαισθητοποιηθούν ως προς το περιβάλλον.

Η παρουσία ενός ενήλικα για την επίβλεψη των παιδιών θεωρείται απαραίτητη για τη χρήση της παιδικής χαράς χιονιού (playland).

 Επισημαίνουμε ότι υπάρχει δυνατότητα χρήσης του playland με την επίδειξη του εισιτηρίου (κάθε κατηγορίας) το οποίο έχετε προμηθευτεί από τα ταμεία του ΧΚΒ.